Mozna podlaczyc jakikolwiek o napieciu dwunastu woltow. Najlepiej nie wlaczac stacyjki a napewno nie rozrusznik (jesli aku ma tylko kilka Ah). Wydaje mi sie ze przy takich eksperymentach mozna szybko cos zewrzec lub skopcic- ostroznie.
[O1] oświetlenie tyłu kabiny - druga lampka (jak przednia)
Zwiń
X
-
[O1] oświetlenie tyłu kabiny - druga lampka (jak przednia)
na dniach będę wymieniał oryginalną lampkę podświetlenie kabiny na taką od superba - tą z czerwonymi diodami
ponieważ jednak zostanie mi całkiem ładna i sprawna lampka które jest teraz pomyślałem że fajnie byłoby (chyba) wstawić ją dla pasażerów na tylnej kanapie - nie mam w ogóle oświetlenia z tyłu kabiny - nawet po bokach zatem tak czy owak coś dorobię.
Czytałem ten wątek
ale tam są montowane światełka boczne.
I teraz pytanie - znacie kogoś kto to robił? czy w ogóle ta lampka zmieściła by się w podsufitce na wysokości tylnej kanapy? Chodzi mi o to czy jest tam taki prześwit pomiędzy blachą a podsufitką aby się to za bardzo nie wyginało.
To pytanie do specjalistów od mieszania podsufitką można jeszcze ewentualnie poszukać czegoś od innego auta bo może być że ta przednia będzie za wielka.
-
-
lec
taksowki tak maja wiec sie da, nie wiem tylko czy ta lampka z wersji taxi jest taka sama jak ta seryjna z przodu
Komentarz
Komentarz